June 6, 2020

Relatiehoroscoop

“Als ik een wilgenboom ben, kan ik met iemand anders samen zijn en toch mezelf blijven – ik verander niet in een ander soort boom alleen om een ander een plezier te doen. Ik sta daar als mezelf zelfs wanneer de ander tegen mij aan duwt. Maar ik kan buigen als ik wil en ik kan groeien als dat nodig is.” (Janet Luhrs)

Een relatiehoroscoop geeft informatie over de relatie tussen twee mensen en bestaat in feite uit drie horoscopen: twee van de partners en één van de relatie zelf, als ‘3e factor’. Je kunt aan de hand hiervan zien hoe twee mensen op elkaar reageren, wat de verbintenis inhoudt voor ieder van hen, waar en hoe ze elkaar waarschijnlijk prima aan zullen voelen of juist met elkaar zullen botsen. Een relatiehoroscoop is dus een geweldig instrument om elkaar beter te leren kennen, begrijpen en aanvoelen. Je leert inzien dat de ander niet per definitie zo is als jij hem/haar ziet, hoewel het wel logisch is dat jij, vanuit jouw optiek hem/haar zo ziet.

Ook als een relatie in potentie goed en waardevol is, zijn er ups en downs

Het kan dan helpen als je je ervan bewust bent dat jij, je partner, en/of de relatie een lastige tijd doormaakt en dat deze periode een bepaald doel dient. Het probleemgebied en de thema’s die er bij beide partners spelen worden tijdens het consult duidelijk. Bovendien kan aangegeven worden hoe lang de moeilijke fase ongeveer gaat duren. Met al deze informatie is de kans groot dat een in essentie goede relatie zich door een moeilijke fase niet om zeep laat helpen, maar zich er juist door zal verdiepen.

De relatiehoroscoop kan voor alle mogelijke relatievormen gemaakt worden; vrienden, ouder/kind, geliefden, echtparen of zakenpartners. Er wordt gekeken naar de beide partners als individu en naar de relatie tussen hen. Omdat het om 3 verschillende horoscopen gaat wordt de relatiehoroscoop ook aangeboden in 3 sessies van ieder 1 uur.

Kosten: € 265,-
Duur: 3 x 1 uur

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of aanmelding contact met mij op.