June 6, 2020

Over Astrologos

Astrologos heette tot 2012 “AstroLagos” omdat ik tot die tijd nabij het Portugese havenstadje Lagos woonde. Daar heb ik vanaf 1985 gewoond, me in de periode 2002 – 2012 in astrologie verdiept en mijn astrologie praktijk opgebouwd. Consulten vonden plaats bij mij aan huis, op locatie, of via Skype, met cliënten uit diverse landen.

Ik heb diverse astrologie opleidingen gevolgd, waaronder:

 • In Portugal: De 1 jarige opleiding astrologie van de Portugese astroloog en filosoof Luis Resina en de Amerikaanse esoterische astroloog Alan Oken.
 • In Nederland: De 3 jarige opleiding aan het ‘Centre of Humanistic and Transpersonal Astrology’ van Joyce Hoen.
 • In Engeland: De 5 jarige beroepsopleiding tot astroloog aan de ‘Faculty of Astrological Studies’.

  Cliënten van “Astrologos” verbleven regelmatig in “Quinta Fronteira”. Deze appartementen verhuur ik nog steeds en sinds 2012, toen ik naar Nederland verhuisde verhuur ik eveneens mijn eigen huis en het daarnaast gelegen gastenverblijf.

  In 2013/2014 heb ik de post HBO opleiding Integratieve Coach/Counselor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie gevolgd en afgerond. Sindsdien bied ik kortdurende coaching een counseling trajecten aan. Als de client dit wenst zet ik astrologie in als een uiterst verhelderende en inzicht gevende techniek.

  Momenteel volg ik de spirituele leerweg “een Cursus in Wonderen” middels het Mystical Mind Training Programme
  Het gedachtegoed van “Een Cursus in Wonderen” vormt de grondtoon van waaruit ik leef en werk.

  Meer informatie?

  Neem voor meer informatie of aanmelding contact met mij op.